Els grups de recerca del Servei d’Aparell Digestiu reconeguts per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca.

El Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Germans Trias i Pujol ha estat novament reconegut per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) com a grup de recerca. En la darrera convocatòria que es va fer a finals del 2017, el Servei d’Aparell Digestiu va re-estructurar els diferents grups de recerca, de forma que es va passar d’un sol grup a l’agrupació en dues grans àrees: Hepatologia i Gastroenterologia. En l’àrea d’Hepatologia, es va sol·licitar el reconeixement com a Grup Emergent; aquesta sol·licitud s’ha acceptat donada la incorporació d’un important grup de recerca bàsica. En els propers 4 anys haurà de demostrar la seva vàlua per a optar a ser el que s’anomena “grup consolidat”.

IMG_0929

El grup de Gastroenterologia inclou els 3 grups que conformen també el grup del CIBEREHD liderat pel Dr. Eugeni Domènech, i que realitzen recerca en Malaltia Inflamatòria Intestinal (liderat pel dr. Eugeni Domènech), Neurogastroenterologia (liderat pel Dr. Jordi Serra) i Endoscòpia Digestiva (liderat pel Dr. Vicente Lorenzo-Zúñiga). Aquest grup va sol·licitar el reconeixement com a Grup Consolidat, reconeixement que s’ha atorgat si bé sense dotació econòmica donat que a l’escindir-se la branca d’Hepatologia s’ha reduït la producció científica. Per tant, ens cal tota l’ajuda possible per a poder portar a terme tots els projectes científics ja iniciats.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Premis, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s