Quatre membres de l’Hospital i l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol, integrants del Consell Assessor de l’Associació de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya).

El passat dia 19 d’abril, Dia Mundial de les Malalties Inflamatòries Intestinals, l’Associació de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) va celebrar la sessió de Constitució del seu Consell Assessor al magnífic Palau Macaya del Passeig de Sant Joan, a Barcelona. Aquest Consell tindrà per funcions aportar idees i avaluar projectes a proposta de la Junta de Govern d’ACCU Catalunya. El Consell Assessor, presidit per la Dra. Maria Esteve de la Mútua de Terrassa, compta en inici amb 33 membres, tots ells per invitació directa de la Junta de Govern de l’ACCU, integrant metges digestòleg, pediatres i cirurgians, infermeres, dietistes, psicòlegs, biòlegs i alguns membres de la Junta de Govern d’ACCU. Probablement el centre més representat sigui l’hospital Germans Trias i Pujol, amb 4 persones incloses en aquest consell: Montserrat Montraveta (pediatra), Josep Manyé (biòleg), Laura Marín (infermera) i Eugeni Domènech (gastroenteròleg), tots ells integrants del Grup de Recerca en Malaltia Inflamatòria Intestinal que inclou personal de l’hospital i de l’Institut d’investigació Bomèdica Germans Trias i Pujol.

20180519_105730

ACCU Catalunya (@ACCUCatalunya; https://www.accucatalunya.cat/ca/) compta actualment amb més de 800 socis, xifra que es vol incrementar per part de la nova direcció, i porta a terme diversos projectes orientats a millorar la qualitat de vida dels pacients amb malaltia de Crohn o Colitis Ulcerosa com els projectes “No puc esperar” (disponibilitat de WC a comerços i instal·lacions públiques o privades per a pacients), “Deixa’m aprendre” (suport educatiu per a nens i nenes amb malaltia inflamatòria intestinal) o “Deportistas EII” (promoció d’hàbits saludables i esperit de superació a través de l’esport). A més, ACCU Catalunya ofereix serveis de coaching i atenció psicològica als seus afiliats. Tot això fa que ACCU Catalunya sigui l’associació de pacients de malaltia inflamatòria intestinal més dinàmica i activa de l’estat.

La relació del Grup de Recerca en Malaltia Inflamatòria Intestinal amb ACCU Catalunya ha estat especialment intensa en els darrers anys, concretant-se en projectes de crowdfunding, donacions per a recerca i col·laboracions en reunions informatives.

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Pacientes, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s