El Grup de Recerca en Malaltia Inflamatòria convidat a publicar un article de formació continuada en la pàgina web de la United European Gastroenterology.

Una de les línies de recerca més productives i de més llarga evolució del Grup de Recerca en Malaltia Inflamatòria és la recurrència postoperatòria en malaltia de Crohn, en la que  no només es fan estudis clínics sinó que s’està portant a terme recerca traslacional conjuntament amb l’equip de biòlegs del grup i també en col·laboració amb d’altres grups externs a l’IGTP com el Grup de Recerca en Reumatologia de la Dra. Sara Marsal o la Facultat de Biologia de la Universitat de Girona. En aquest àmbit concret, el nostre grup ha assolit prestigi internacional i, com ja s’ha comentat en aquest blog, això ha permès que participi en col·laboracions internacionals tant en documents de consens com en assajos clínics.

Aquest prestigi s’ha fet palès recentment quan des de la societat europea de Gastroenterologia (United European Gastroenterology [UEG]) se’ns va convidar a escriure un article per a la seva web dintre d’una sèrie d’articles de formació continuada titulats “Errors en…” (“Mistakes in…”). L’article, redactat pels doctors Míriam Mañosa i Eugeni Domènech, acaba de fer-se públic a la web d’aquesta societat, sent d’accés lliure (https://ueg.eu/education/education-resources/mistakes-in).

L’UEG és una societat amb una forta vocació educativa i, per aquest motiu, la seva web compta amb nombroses eines per a la formació continuada dels gastroenteròlegs. Fa pocs anys va iniciar la sèrie d’articles on line “Mistakes in…” on experts en cada tema revisen erros que cal evitar en el diagnòstic i maneig de diferents patologies digestives, que són molt ben considerats pels afiliats i constitueixen una manera fàcil i molt gràfica de mantenir nocions bàsiques de patologies o situacions clíniques freqüents.

Aquesta entrada s'ha publicat en Publicacions, Recerca i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s