Vols col.laborar amb nosaltres?

Vols col·laborar amb la recerca en MII?

Ningú dubta de la importància que té per un país la recerca. La recerca ha estat i és sinònim d’innovació, desenvolupament, modernitat i, a la fi, de qualitat de vida. Malgrat això, els fons dedicats a la recerca són pocs, especialment des de la darrera crisi econòmica. Els costos de personal i de material de recerca són molt elevats; a més, si tenim present que la recerca no dóna fruits de manera immediata sinó que solen caldre dècades, els costos són encara més quantiosos.

Tot i que el GReMII obté una xifra considerable de fons per a la recerca a partir de l’obtenció de beques competitives (on competeixen molts grups d’investigació –veure la pestanya “La nostra recerca”-), aquests no són suficients per a mantenir l’estructura necessària per a subsistir. Per aquest motiu, ens veiem en la necessitat d’obtenir fons a partir d’altres iniciatives com el curs ‘Miquel Àngel Gasull’ (veure la pestanya “Què fem?”) o d’altres com les iniciatives solidàries que consten a continuació i en les que pots participar. No t’ho pensis dues vegades i COL·LABORA AMB LA RECERCA DE LES MALALTIES INFLAMATÒRIES INTESTINALS!

FES UNA DONACIÓ

No calen grans quantitats. Petites donacions sumen i són de gran ajuda per a poder portar a terme projectes de recerca. Pots fer donacions puntuals o periòdiques (amb el certificat de donació pertinent per als efectes fiscals) a la web dels “Amics de Can Ruti” http://www.amicsdecanruti.org/modalitats-donatius/ , prem el botó “Fés un donatiu” i escull la opció “Lluitar contra les malalties inflamatòries intestinals”.

COL.LABORA AMB “EL VIAJE DE CROHN”

Conte solidari il.lustrat que explica la història den Niko, un nen real diagnosticat de la malaltia de Crohn als 11 anys. Es un conte ple d’aventures, molt real però també dolç i amb molta esperança.

Pròleg del Dr. Eugèni Domènech i escrit per la nostre infermera Laura Marín.

El pots comprar a la botiga online missbowel.com  seguin aquest enllaç:

https://missbowel.com/producto/cuento-solidario-viaje-crohn/

FullSizeRender(6)

 

Llibres solidaris del Dr. Eduard Cabré:

COL.LABORA AMB HUMANIDARI

Info HUMANADARI

COL.LABORA AMB EINES

Info EINES

 

COL.LABORA AMB EL SOSTRE DE LA SALA D’ESPERA

Info EL SOSTRE...